Templates by BIGtheme NET
Home / Aventura / Return to Paradise 1998

Return to Paradise 1998

Return to Paradise 1998, Trei prieteni, Lewis McBride, Sheriff şi Tony se distrează la nebunie într-o vacanţă pe care o petrec într-un paradis Malaezian. Aventura lor este plină cu tot ce poate produce adrenalină şi bună dispoziţie, de la băutură şi femei la droguri şi sporturi extreme. Cei trei bărbaţi ajung la casa de pe plajă şi încep să se gândească la viitorul lor. Tony şi Sheriff hotărăsc să se întoarcă la New York odată ce vacanţa ia sfârşit, însă Lewis, fiind un „ecologist”, vrea să meargă la Borneo pentru a salva urangutanii aflaţi în pericol de dispariţie.
În ultima zi de şedere în paradisul Malaezian, ei aruncă drogurile care le-au mai rămas în coşul de gunoi. Pe măsură ce timpul trece la New York, Sheriff îşi găseşte de muncă pe post de şofer de limuzină, iar Tony ca arhitect. O tânără avocată pe nume Beth vine şi îi informează pe cei doi de faptul că prietenul lor Lewis şi-a petrecut ultimii doi ani din viaţă în puşcăria din Malaezia…
Motivul încarcerării îl reprezintă acele droguri din coşul de gunoi pe care poliţia malaeziană le-a găsit în casa de pe plajă. Ea le spune celor doi faptul că Lewis urmează să fie condamnat la moarte din cauza acestui fapt, asta dacă nu cumva cei doi se vor întoarce în Malaezia pentru a-şi asuma o parte din responsabilitate. Beth îi asigură pe cei doi de faptul că nu vor fi încarceraţi, torturaţi sau răniţi în vreun fel. După opt zile chinuitoare în care cei doi trebuie să ia o decizie, Beth şi Sheriff încep o aventură amoroasă intensă.
Urmăreşte online filmul Return to Paradise 1998 (Întoarcere în Paradis), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server Ok


Server OpenLoad


Server HQQ


About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*