Templates by BIGtheme NET
Home / Actiune / The Marine 5: Battleground 2017

The Marine 5: Battleground 2017

The Marine 5: Battleground 2017, Fostul puşcăriaş Cole şi complicele său Taylor, se duc cu maşina la o petrecere dată de gaşca „Legiunea Pierdută” şi aşteaptă ca liderul să sosească. Acesta, Rodrigo, îşi face apariţia cu doar câteva minute mai târziu, iar Taylor îl ucide din maşină. Membrii grupării ies din bar în grabă şi deschid focul asupra maşinii celor doi, rănindu-l mortal pe Taylor şi o rană superficială lui Cole. Nervoşi că nu i-au ucis pe amândoi, grupul de motociclişti pornesc pe urmele lui Cole după ce şi-au adunat tot arsenalul.
Între timp, fostul puşcaş marin Jake Carter, acum muncind ca paramedic împreună cu partenera sa Zoe, salvează o femeie pe nume Ana dintr-o situaţie critică. După ce pleacă de acolo, ei primesc un telefon de la dispecerat care le spune ca există o persoană într-o parcare ce a suferit un atac de cord. Ajunşi acolo, ei realizează că apelul a fost fals, iar cel care are nevoie de ajutor este chiar Cole, însă trei motociclişti vin şi îi interceptează.
Carter îl ia la întrebări pe Cole referitor la motivul pentru care este urmărit de aceşti motociclişti furioşi, iar acesta recunoaşte faptul că cineva l-a forţat să îl ucidă pe Rodrigo, cu toate că el este doar un şofer, iar Taylor a fost cel care a tras cu arma. După aceea, un alt membru al grupării respective, Alonzo, le cere ca vinovatul pentru moartea lui Rodrigo să fie dat pe mâna lor, în caz contrar vor ucide pe toată lumea care îl protejează pe acesta.
Urmăreşte online filmul The Marine 5: Battleground 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server Ok


Server OpenLoad


Server HQQ


About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*