Templates by BIGtheme NET
Home / Actiune / The Wall – Zidul 2017

The Wall – Zidul 2017

The Wall – Zidul 2017, Sergentul din Armata Statelor Unite ale Americii Shane Matthews, un lunetist de elită, este trimis să investigheze un şantier unde se construieşte o nouă staţie de forare în deşertul Irakian. El este însoţit de un camarad pe nume Allen Isaac, la rândul său Sergent. Cei doi aşteaptă cu răbdare timp de 22 de ore la un punct de supraveghere, iar apoi concluzionează că locul este liber, lipsit de orice potenţiale pericole. Matthews se duce să ia staţiile radio de la gărzile de securitate decedate, însă este împuşcat de Juba, un lunetist irakian.
Isaac încearcă să se ducă să-l ajute pe muribundul Matthews, dar este şi el împuşcat în picior şi staţia radio îi este defectată de glonţ, la fel ca şi sticla sa de apă. Singur, Isaac încearcă să se adăpostească în spatele unui zid instabil pentru a-şi îngriji rana. Înainte de acest incident, Juba a luat o staţie radio de la una dintre victimele sale precedente şi o foloseşte acum pentru a comunica cu Isaac, pretinzând că ar fi un soldat aliat de rang înalt aflat într-o altă locaţie.
Isaac încearcă să sune la sediu pentru a cere ajutor, numai că semnalul de la staţia sa radio deteriorată este foarte slab şi nu poate să comunice cu oamenii din bază. El încearcă să-şi repare antena de la staţie cu una de la altă staţie şi află că între timp Juba a folosit informaţia de mai devreme pentru a cere ajutoare, fiind, de fapt, o capcană de-a atrage mai multe persoane în zona respectivă ca să le ucidă.
Urmăreşte online filmul The Wall – Zidul 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server OpenLoad


Server HQQ


About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*